foto 1 jarig jubileum afbEerste jubileum van 2toGrow!

 

Eén jaar geleden is het al weer dat 2toGrow het levenslicht zag! 18 maart 2013 om 15.00 uur om precies te zijn!

Ik neem je even mee terug in de tijd. Na een periode van goed nadenken en beslissen of ik deze stap ging maken, heb ik een afspraak bij de Kamer van koophandel gemaakt om mij in te laten schrijven, om 15.00 uur. Een stap waar ik nog steeds super blij mee ben.

Heerlijk voelt het om als zelfstandig ondernemer door het leven te gaan. Ondernemen betekent voor mij; bezig zijn met mijn passie en waar ik in geloof, zelfstandig beslissingen nemen, uit je comfort zone stappen en vooral heel veel genieten van alle verbindingen die ik maak.

En hoe gaat het nu? Het gaat lekker met mijn zaak. Ik heb mooie samenwerkingsverbanden, ik heb door de ogen van de belastingdienst bekeken voldoende eigen klanten om als zelfstandige door het leven te mogen gaan en ik heb genoeg omzet om in ons levensonderhoud te kunnen voorzien. Ok, de ene maand is de boterham wat luxer belegd, dan de andere maand, maar er is in ieder geval beleg. En dat is iets wat niet alle zelfstandig ondernemers kunnen zeggen.

Hoe doe ik dit? Door hard te werken aan mijn acquisitie, door mijn focus te bepalen en door actief te zijn in de markten waarin ik dit wil zijn. Dat betekent ook heel duidelijk dat ik aan het ontdekken ben en steeds beter weet waar ik moet zijn. Verder organiseer ik kennissessies, coach ik medewerkers binnen verschillende bedrijven, geef ik trainingen en adviseer ik bedrijven en collega trainers.

Mijn missie is heel duidelijk; ik wil bedrijven helpen om hun medewerkers en de organisatie te laten groeien. Dit doe ik door samen met HRD-professionals te kijken naar het opleidingsaanbod en ervoor zorgen dat hier persoonlijk- en organisatierendement uit gehaald wordt.
Ik geloof er namelijk in dat dit vele malen beter kan. Maar dat betekent dat je de tijd moet vrijmaken om hier naar te kijken. En ervoor open staan dat de leercultuur binnen het bedrijf aangepast moet worden.

En alleen dàn kan je samen groeien!!

Dat alleen is al een feestje waard! Drie-dubbel feest dus, want wanneer het met de medewerkers goed gaat, gaat het met de organisatie goed en gaat het met mij goed!
En als je 1 jaar bestaat, geeft dat natuurlijk nog een reden voor een feestje. En in stijl van mijn bedrijf laat ik 2 partijen dit vieren met de volgende acties:

  1. Via linked-in kan je als HRD-er je in een comment je gegevens achter laten waarmee je in aanmerking komt voor 1 gratis adviesgesprek t.w.v. €350,00 over het aanpassen van de leercultuur en rendement halen uit de trainingen;
  2. Via twitter maakt elke persoon die tweet/retweet kans op een gratis coachsessie t.w.v. €125,00 en mag hij/zij 1 persoon nomineren die dit ook krijgt;
  3. En als je reageert onder dit blogbericht  met een vraag over een trainingstraject krijg je 1 dagdeel gratis training en mag je een ander bedrijf nomineren die 50% korting krijgt op het eerste dagdeel van een trainingstraject (bij een trainingstraject van minimaal 6 dagdelen);
  4. Like je mijn bericht op Facebook (http://www.facebook.com/2toGrow) dan krijg je een leuke verrassing aangeboden!

Waarmee kan ik jou laten groeien? Laat hieronder je reactie achter waarmee ik jou of het bedrijf waar je voor werkt, kan laten groeien!!